Welkom op de groepspagina van groep 1!

Onze klas

Wij zijn gestart met 18 kinderen. Gedurende het jaar zullen er nog meer kinderen instromen. Op maandag, donderdag en vrijdag is juf Jolien in de klas en op dinsdag en woensdag juf Janneke. Daarnaast is juf Manon (de onderwijsassistente) vaak in de groep te vinden op dinsdag, woensdag en donderdag.


Werkjes waar wij trots op zijn stellen wij ten toon op onze 'trots wand' in de gang.
Op deze manier kan iedereen zien wat wij doen en waar wij goed in zijn.Een dag in groep 1

Wanneer we binnen komen kijken we op het bord naar onze picto om te kijken waar wij die ochtend starten. Na ongeveer 15 minuten gaan we dan in de kring, we nemen de dag door en doen spelletjes met de juf. Daarna gaan we middels het kiesbord zelf bepalen wat we tijdens de werkles gaan doen. Dit kan in ons eigen lokaal zijn maar ook op de gang of in het lokaal naast ons waar ook kinderen van groep 2 of 3 aan het werk kunnen zijn.

Er is elke week een weektaak die we op vrijdag af moeten hebben. Op deze manier leren we verantwoordelijkheid te nemen en te plannen. Tijdens het fruit eten genieten we van een voorleesboek en komen we even bij van het spelen en werken. Daarna gaan we dan weer lekker bewegen in de speelzaal of buiten spelen.